About us

Agenda Retail helps suppliers or retailers in achieving the maximum output for their investments in retail. We use tried and tested methods that generate new insights based on what is really going on in your store, and then translate these into concrete measures. Agenda Retail takes responsibility all the way, from insights to results.

 

We are a partner of Retail United, founded in 2015 after a merger with advertising agency Locomotiv and sales support agency Brand Support. Together we provide a holistic solution in communication and sales.

Clients

Efter alla analyser, vägval och strategimöten så får man aldrig glömma bort att i slutändan handlar det om att få, och behålla, kunder som är nöjda med det som man erbjuder. Så vad är det som gör kunderna nöjda? Eller till och med supernöjda? När hela organisationen vet svaret på dessa frågor, då är man helt klart på rätt väg!

Agenda Retail Group AB

I dag är det Fettisdagen och som vanligt på Agenda Retail så är vi nyfikna på nya idéer och utveckling, inom alla branscher. För tre år sedan njöt vi av en varsin semmelwrap och sedan dess har det varit både semmelkorv och semmelsmoothie. I år testar vi nachosemlan som är årets snackis! På Mr Cake på Rådmansgatan 12 i Sthlm var de väl förbereda med försäljning även utanför, det gillas. Betyget är en 4 av 5. Semlan är paketerad i en snygg box och smaken är mycket bra. Själva chipsen kunde vara lite mjukare men annars helt underbar!

Agenda Retail Group AB